Spermă de la donator

În mod normal, pentru a comanda spermă de la donator, este necesar să răspundeţi la o serie de întrebări. În meniuri veţi găsi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră importante privind alegerea tipului de donator de spermă, comandă, rezervare, livrare, inseminare la domiciliu, preţuri şi multe altele.

Donatorii

Aici puteţi găsi informaţii despre tipurile noastre de donator, date disponibile despre donatorii de spermă, posibilitatea de a alege între un donator anonim şi neanonim etc.

Comandarea spermei

Aici puteţi găsi informaţii care vă vor ajuta să alegeţi tipul, profilul şi standardul, să înţelegeţi ce înseamnă IUI/ICI, care este cantitatea de spermă care este necesară pentru fiecare tratament, când trebuie să comandaţi etc.

Rezervarea spermei

Aici puteţi găsi informaţii care vă vor ajuta să decideţi dacă rezervaţi sperma de la donator, care este cantitatea de spermă pe care trebuie să o rezervaţi etc.

Preţuri şi modalităţi de plată

Aici puteţi găsi preţurile pentru donatorul de spermă, costurile pentru rezervare şi livrare, precum şi modalităţile de plată acceptate.

Livrarea spermei

Aici puteţi găsi informaţii despre recipientele disponibile, gheaţa carbonică, documentele care însoţesc livrarea etc.

Inseminare la domiciliu

Aici puteţi afla dacă Cryos livrează spermă de la donator pentru inseminare la domiciliu, care sunt tipurile de donatori disponibili pentru inseminarea la domiciliu, instrucţiuni privind utilizarea spermei de la donator, procedura de inseminare la domiciliu etc.

Întrebări frecvente extinse

În cazul în care aveţi alte întrebări, vă rugăm să citiţi site-ul nostru principal în limba engleză, unde încercăm să oferim o gamă mai largă de întrebări şi răspunsuri, informaţii relevante şi ştiri.

Aţi găsit răspunsuri la întrebările dumneavoastră?

Dacă nu aţi găsit răspunsuri, vă rugăm să ne contactaţi şi vom face tot posibilul pentru a vă ajuta. Personalul serviciului clienţi al companiei Cryos vorbeşte următoarele limbi: scandinav, engleză, franceză, germană, spaniolă și italiană.