Tarife și plată

Prețul total pentru comanda dvs. de spermă de la donator depinde de alegerea donatorului, de tipul de paietă, motilitate și metoda de expediere. De asemenea, pentru unele țări, va exista un cost suplimentar pentru o Rezervarea cotei.

În continuare, vom analiza diferiții factori care influențează costul aferent spermei de la donator. În al doilea rând, vom avea în vedere Rezervarea cotei și livrarea. În partea de jos a paginii, veți găsi informații despre opțiunile de plată. Dacă aveți întrebări cu privire la tarife și plată, nu ezitați să contactați Serviciul nostru de suport pentru clienți.

Calcularea costului total pentru comanda dvs.

Tip de donator

Alegerea dvs. privind tip de donator influențează costul total deoarece unii donatori sunt mai scumpi decât alții: Un Donator neanonim este mai scump decât un Donator anonim și un donator cu un Profil extins este mai scump decât un donator cu un Profil de bază.

De asemenea, puteți să alegeți să beneficiați de acces la fotografiile în stadiul de adulți ale Donatorilor neanonimi selectați (cu Profile extinse) pentru o sumă de 200 EUR fără TVA cu 3 luni de acces.

Paiete IUI sau ICI

Un alt factor care influențează costul total este alegerea privind paietele IUI și ICI. Alegerea depinde de metoda dvs. de tratament. Prețul pentru paietele IUI este mai mare decât prețul pentru paietele ICI ca urmare a procesului extins din laborator.

Motilitatea spermei

Calitatea spermei, denumită motilitate sau MOT, afectează, de asemenea, prețul total. Cu cât este mai mare motilitatea, cu atât este mai mare prețul. Alegerea dvs. în materie de caracteristici de motilitate depinde de metoda dvs. de tratament și dacă dvs. (sau partenerul dvs. de sex feminin) suferiți de probleme de fertilitate. Aflați mai multe despre recomandările noastre în materie de motilitate aici.

Puteți vedea prețul pentru diferitele opțiuni menționate mai sus și stocul disponibil pentru fiecare donator în secțiunea noastră Căutare de donator.

Vă rugăm să rețineți că sperma de la donator este livrată în paiete de 0,4 ml sau 0,5 ml. Vă oferim o reducere de 20% pentru paietele de 0,4 ml. Reducerea s-a aplicat deja la prețurile din secțiunea Căutare de donator.

Rezervarea cotei și livrarea

În funcție de țara în care efectuați tratamentul, odată ce ați ales un donator de spermă și paietele dvs. ICI sau IUI cu caracteristicile corespunzătoare privind motilitatea, prețul pentru Rezervarea cotei dvs. se adaugă automat la comanda dumneavoastră.

  • Rezervarea cotei pentru un Donator Anonim: EUR 200
  • Rezervarea cotei pentru un Donator Neanonim: EUR 350

Prețurile nu includ TVA.

În cele din urmă, trebuie să vă alegeți metoda de livrare

Utilizați meniul derulant de mai jos pentru a vedea diferitele prețuri și durata de livrare. Rețineți că prețurile sunt în EUR fără TVA și sunt valabile începând din februarie 2019:

Numai pentru expedierile către Danemarca**
Serviciu Preț în EUR fără TVA (25%) Valabilitatea incl. data transportului de la Cryos
Gheață carbonică în Danemarca EUR 57 3 zile
Gheață carbonică densă în Danemarca EUR 83 5 zile
Recipient cu azot în Danemarca (inclusiv returul) EUR 87 7 zile
Recipient mare cu azot în Danemarca (inclusiv returul) EUR 145 12 zile
**) Exceptând Insulele Feroe și Groenlanda.

Numai pentru expedierile către Europa (în afara Danemarcei)
Serviciu Preț în EUR fără TVA (25%) Valabilitatea incl. data transportului de la Cryos
Gheață carbonică în Europa EUR 174 3 zile
Gheață carbonică în Europa EUR 200 5 zile
GRecipient cu azot în Europa (inclusiv returul) EUR 241 7 zile
Recipient mare cu azot în Europa (inclusiv returul) EUR 299 12 zile

Pentru expedieri în afara Europei*
Serviciu Preț în EUR fără TVA (25%) Valabilitatea incl. data transportului de la Cryos
Recipient mare cu azot în Danemarca (inclusiv returul) pentru restul țărilor EUR 472 12 zile

*) Pentru expedieri în afara Europei, poate fi necesar un depozit: 1200 EUR


Vă rugăm să rețineți că pentru comenzile primite după ora 12:00 PM (prânz) (CET) în ziua lucrătoare înainte de expediere, va exista un comision pentru comandă întârziată de 95 EUR fără TVA. Comenzile târzii pot fi procesate numai dacă sunt plătite cu card de credit.

Cum se poate plăti

Puteți alege să plătiți online cu card de credit sau prin transfer bancar. Plata cu cardul de credit este cea mai sigură și rapidă metodă de plată și ne oferă posibilitatea de a procesa mai rapid comanda.

Plata cu cardul de credit

Comenzile online pot fi plătite utilizând un card de debit/credit. Acceptăm carduri Visa, Visa Electron, MasterCard și Dankort.

Visa  Visaelec  Mastercard  Dkkort

Când plata se face cu cardul de credit, se va aplica un comision per tranzacție. 

Plata prin transfer bancar

Dacă plătiți prin transfer bancar, nu uitați să indicați ID-ul de comandă la efectuarea plății. ID-ul comenzii dvs. se găsește în titlul e-mailului de confirmare a comenzii pe care l-ați primit.

Comanda dvs. va fi procesată de îndată ce primim plata integrală. Vă rugăm să rețineți faptul că un transfer bancar poate dura până la 3 zile lucrătoare înainte de a ajunge în contul nostru. Doar atunci când am primit plata în întregime, comanda dvs. poate fi trimisă.

Utilizați tabelele derulante de mai jos pentru a obține date pentru transferul bancar:

Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
DK-1092 Copenhagen K.
Nr. sucursală: 3627 Număr Cont: 0002630699
Codul IBAN no.: DK 2330000002630699
SWIFT-BIC: DABADKKK

Danske Bank
Zweigniederlassung Hamburg
P.P. Box 101522
20010 Hamburg
Număr Cont: 4989143859
Codul IBAN no.: DE 65203205004989143859
SWIFT-BIC: DABADEHH

Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
DK-1092 Copenhagen K.
Codul IBAN no.: DK8730002138818740
SWIFT-BIC: DABADKKK


Cryos își rezervă dreptul de a modifica prețurile, și nu poate fi tras la răspundere pentru orice greșeli de tipar sau omisiuni.

Dacă aveți întrebări referitoare la costuri sau la plată, nu ezitați să contactați Serviciul nostru de suport pentru clienți.