Depozitul personal

În această secţiune, veţi găsi informaţii despre cum puteţi să solicitaţi livrarea, să adăugaţi mai multe paiete, să prelungiţi şi să închideţi depozitul dumneavoastră de rezervări

Pentru a solicita livrarea spermei din depozitul personal

Când doriţi ca sperma de la donator să fie livrată, autentificaţi-vă pe site-ul nostru Web folosind numele de utilizator şi parola dumneavoastră.

Alternativ, puteţi completa o cerere de livrare. Aceasta este trimisă prin e-mail, poştă sau fax către Cryos, însoţită de o copie a unui document de identitate oficial, cum ar fi paşaport sau carnet de conducere. Sperma de la donator din Depozitul personal poate fi trimisă la cadrul dvs. medical. 

Adăugarea altor paiete în depozitul personal

Dacă sperma de la acelaşi donator este încă disponibilă pe stoc, puteţi să o achiziţionaţi online şi să o adăugaţi în propriul depozit personal. Paietele sunt rezervate în acelaşi mod, însă în acest caz trebuie să selectaţi „Adăugare la rezervarea existentă” din „Alegeţi rezervarea”. Veţi plăti doar pentru o perioadă de rezervare de fiecare dată, indiferent de numărul de paiete pe care le aveţi în depozit şi de eventuala achiziţie ulterioară de alte paiete.

Pentru a prelungi perioada de rezervare

O rezervare poate fi întotdeauna prelungită. Vi se va trimite un memento prin e-mail cu mult timp înainte. Dacă nu aveţi o adresă de e-mail, vă vom trimite un memento prin poştă. Vom percepe un comision de 7,50 euro pentru acest serviciu. Pentru scrisorile trimise cu confirmare de primire, vom percepe un comision de 15 euro.

Pentru a închide depozitul personal

Puteţi închide depozitul online autentificându-vă pe site-ul nostru Web cu numele de utilizator şi parola dumneavoastră.

În mod alternativ, puteţi completa o cerere de închidere, care trebuie să fie trimisă prin e-mail, poştă sau fax, împreună cu o copie a unui document de identitate oficial, cum ar fi paşaport sau carnet de conducere.
Puteţi alege să eliminaţi doar unele dintre paiete din depozitul personal. După eliminarea paietelor, vom rambursa 75% din valoarea paietelor (în alte acorduri poate fi prevăzut un alt procent), pentru acele paiete care nu au fost livrate.

Suntem aici pentru dumneavoastră

La Cryos, dorim să vă susținem și să vă ajutăm în călătoria dumneavoastră de a deveni părinți. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare. Vorbim daneză, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, Limba ebraică și portugheză.