Rezervarea spermei de la donator pentru o utilizare ulterioară

Dacă vreți să vă asigurați cantitatea suficientă de spermă de la donator pentru întregul dvs. tratament de fertilitate și totodată, dacă vă doriți frați genetici pentru copilul dvs., vă recomandăm să rezervați paiete suplimentare de la donatorul ales de dvs.

Găsirea donatorului potrivit este adesea un proces care ia multe în considerare și poate fi frustrant să aflați că rezervele donatorului preferat s-au epuizat înainte de a obține sarcina. La Cryos, nu putem garanta că, în viitor, vom dispune de spermă în stoc de la donatorul dvs. preferat și, prin urmare, întotdeauna recomandăm clienților noștri să facă o rezervare în avans.

Rezervarea spermei de la donator pentru o utilizare ulterioară

Frați genetici

Deseori, aflăm de la clienți că își doresc ca ai lor copii să fie frați genetici. Poate fi liniștitor și reconfortant pentru copii, mai ales pe măsură ce se maturizează și devin mai conștienți de sine, să aibă rude cu care au 100% legături genetice.

Dacă doriți unul sau mai mulți frați genetici pentru copilul donatorului, este foarte important să vă rezervați paiete de la donatorul pe care l-ați ales.

Diferența dintre o comandă și o rezervare

Dacă tratamentul dvs. este programat în următoarele patru săptămâni, vă recomandăm să comandați paietele necesare pentru tratament și să alegeți o dată de expediere din cele patru săptămâni.

Majoritatea clinicilor vor putea să vă depoziteze paietele înainte de tratamentul dumneavoastră. Este posibil să modificați data transportului de la Cryos contactând Serviciul nostru de Suport pentru Clienți cu cel puțin o zi lucrătoare înainte de data transportului solicitată.

Dacă, pe de altă parte, v-ați ales donatorul, dar nu intenționați să faceți tratament în luna următoare, vă recomandăm să rezervați paiete. Pentru o mică taxă de depozit, le putem păstra la Cryos pentru dvs. până când sunteți gata să începeți tratamentul.

Când și cât de multă spermă poate fi rezervată

Vă recomandăm să faceți o rezervare de paiete atunci când plasați prima comandă. Puteți să rezervați paiete urmând pașii aferenți unei comenzi de paiete în secțiunea Căutare de Donator.

Cantitatea de spermă pe care ar trebui să o rezervați depinde de situația dvs. individuală. În medie, ar trebui să vă așteptați la 5 – 6 cicluri de tratament per sarcină atunci când urmați un tratament în cadrul unei clinici de fertilitate.

Vă rugăm să rețineți că mulți factori pot influența posibilitatea de a rămâne însărcinată, precum vârsta și starea dvs. de sănătate, renumele clinicii, stimularea hormonală, planificarea, metoda de preparare a spermei și tipul de tratament. Prin urmare, este dificil să se anticipeze exact cât de multe paiete trebuie să vă rezervați.

Depozitul dvs. personal

Dacă nu aveți nevoie de sperma rezervată, puteți anula rezervarea online. Puteți face acest lucru conectându-vă la profilul dvs. Cryos de pe site-ul nostru.

În depozitul personal, puteți să vă prelungiți perioada de rezervare, să solicitați livrarea paietelor sau să anulați unele dintre paiete sau întreaga rezervare.

Anularea și rambursarea

Când faceți o rezervare, efectuați o plată pentru paiete și pentru un depozit pentru a avea paietele depozitate în cadrul Cryos. Puteți consulta taxele pentru depozit în prezentarea de mai jos.

Dacă decideți să anulați rezervarea, Cryos va rambursa 75% din prețul paietelor, atât timp cât acestea încă se găsesc într-o locație Cryos.

Rețineți că prețurile sunt în EUR fără TVA și sunt valabile începând din ianuarie 2020:

Depozit personal (fără TVA)
Independent de numărul de paiete Preţ
3 luni EUR 53
6 luni EUR 92
1 an EUR 158
2 ani EUR 265
3 ani EUR 371
4 ani EUR 476
5 ani EUR 582
10 ani EUR 1085

Suntem aici pentru dumneavoastră

La Cryos, dorim să vă susținem și să vă ajutăm în călătoria dumneavoastră de a deveni părinți. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare. Vorbim daneză, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, Limba ebraică și portugheză.