Profiluri ale donatorilor cu fotografii în stadiu de adulți

Dispuneți de imaginea completă a viitorului dvs. donator de spermă cu fotografii în stadiu de adulți.

V-ați întrebat vreodată cum arată donatorii de spermă Cryos în stadiul de adulți? În secțiunea noastră de căutare de donator puteți găsi donatori selectați care au fotografii profesioniste în stadiul de adulți atașate la profilul lor extins de donatori.

Profiluri ale donatorilor cu fotografii în stadiu de adulți

Căutați un donator care să arate ca dvs. sau partenerul dvs.?

Știm că mulți oameni au preferințe în ceea ce privește aspectul fizic al donatorului lor. De exemplu, atunci când vă doriți să găsiți un donator de spermă care are aceleași trăsături fundamentale ca cele ale dvs. sau partenerului dvs.

De asemenea, toți donatorii cu fotografii în stadiul de adulți au un profil extins, incluzând un chestionar, o fotografie a lor de când erau copii, un mesaj scris de mână, o înregistrare vocală și un profil de inteligență emoțională. Ei sunt cu toții donatori neanonimi, ceea ce înseamnă că viitorul dvs. copil va avea ocazia să contacteze donatorul într-o etapă ulterioară a vieții.

Fotografii profesioniste ale donatorilor de spermă

Donatorii Cryos cu fotografii disponibile în stadiul de adulți dispun de 5-6 fotografii color atașate la profilul lor de donator. Un fotograf profesionist a realizat fotografiile, iar calitatea ridicată a fotografiilor vă permite să identificați îndeaproape trăsăturile fizice ale donatorilor.

Accesul la fotografiile donatorilor de spermă în stadiul de adulți

Puteți accesa donatorii cu fotografii în stadiul de adulți în secțiunea de căutare de donator. Bifând „da“ în meniul derulant cu „Fotografii în stadiul de adulți“, veți vedea selecția completă a donatorilor cu fotografii disponibile în stadiul de adulți. Profilurile sunt, de asemenea, marcate cu culoarea aurie în secțiunea de căutare de donatori și sunt ușor de recunoscut.

Pentru a vizualiza fotografiile donatorilor de spermă selectați în stadiul de adulți, trebuie să achiziționați opțiunea de accesare. Această opțiune de accesare vă permite să vedeți toate fotografiile în stadiul de adulți, disponibile la momentul respectiv. Veți dispune de acces la fotografii timp de 3 luni după ce ați achitat suma de 200 EUR fără TVA. Puteți achiziționa opțiunea de accesare făcând clic pe pictograma cu fotografia în stadiul de adult a oricărui donator cu fotografii în stadiul de adulți în secțiunea de căutare de donatori.

Vor fi adăugați noi donatori cu fotografii în stadiul de adulți

O selecție a donatorilor de spermă Cryos va dispune de fotografii în stadiul de adulți pentru profilul lor. Vor fi adăugați noi donatori cu fotografii în stadiul de adulți în mod continuu, în secțiunea de căutare de donatori. Pentru a vedea câți donatori cu fotografii în stadiul de adulți sunt disponibili în prezent, utilizați secțiunea de căutare de donatori și restrângeți căutarea doar pentru fotografii în stadiul de adulți.

Aveți în vedere că donatorii care sunt deja prezentați pe pagina noastră web cu un Profil Extins obișnuit nu vor avea niciodată fotografii în stadiul de adulți adăugate la profilurile lor la o dată ulterioară. Prin urmare, dacă ați cumpărat o paietă de la un donator fără fotografii în stadiul de adulți, la profilul acestuia nu vor fi adăugate fotografii în stadiul de adult.

Căutați profiluri ale donatorilor cu fotografii în stadiu de adulți aici.

Vă rugăm să rețineți că persoana din fotografia de mai sus este folosită drept model și nu este un donator Cryos.