Profilul donatorilor de spermă: De bază sau Extins

Atunci când alegeți donatorul de spermă, trebuie să decideți dacă veți opta pentru un donator cu un Profil de Bază sau un Profil Extins.

Donatorii de spermă de la Cryos au fie un Profil de Bază, fie un Profil Extins. Un donator poate avea un singur tip de profil. Depinde de dvs. dacă optați pentru un profil de donator cu puține informații sau o descriere personală extinsă a donatorului.

Profilul donatorilor de spermă: De bază sau Extins

Profilul de Bază al Donatorilor de Spermă

Donatorii de spermă cu un Profil de Bază sunt înregistrați cu un număr, ca de exemplu 456, 8756 sau 11250. 

Prin intermediul acestui profil, obțineți informații despre rasa, etnia, culoarea ochilor, culoarea părului, înălțimea, greutatea, grupa de sânge și educația/profesia donatorului.

Donatorii de spermă cu Profil de Bază pot, asemenea donatorilor cu Profil Extins, să fie donatori anonimi sau neanonimi.

De ce să alegeți un donator cu un Profil de Bază?

Unele persoane doresc să cunoască doar informații esențiale, precum culoarea ochilor și grupa de sânge, și nu vor să afle informații personale despre donatorul de spermă. Dacă preferați să știți cât de puține lucruri despre donator, trebuie să optați pentru un profil de bază al donatorului de spermă.

Un profil extins al donatorilor de spermă

Donatorii de spermă cu Profil Extins sunt înregistrați cu un nume fictiv (denumit și pseudonim), precum ERIK, GILES sau ARAM. Acesta nu este numele real al donatorului.

Profilul Extins al Donatorului conține aceleași informații din Profilul de Bază, plus 5-6 documente suplimentare cu informații personale despre donator.  

Profilul Extins include informații despre educație, familie, personalitate, hobby-uri și interese. De asemenea, profilul conține o fotografie a donatorului de când era copil, un profil de inteligență emoțională (EQ), un mesaj scris de mână și o înregistrare vocală. Unii Donatori Neanonimi cu Profil Extins au adăugat și fotografii cu ei în calitate de adulți. Aceste fotografii sunt disponibile în urma efectuării unei plăți.

Donatorii de spermă cu Profil Extins, asemenea donatorilor cu Profil de Bază, pot fi anonimi sau neanonimi.

Consultați un exemplu de profil extins al unui donator de spermă

Profil Extins al Donatorului, Fotografie din copilărie și Profilul de inteligență emoțională:

Profilul Extins al Donatorilor de Spermă
Fotografie din copilărie a unui donator de spermă
Profilul de inteligență emoțională

 

De ce să alegeți un donator cu un Profil Extins?

Cu ajutorul unui Profil Extins, vă puteți face o idee despre ce tip de persoană este donatorul dumneavoastră. Profilul include o fotografie a donatorului de când era copil, iar acest lucru vă poate ajuta să găsiți un donator care arată ca dvs. sau partenerul dvs. atunci când erați copii.

Alegerea unui Profil Extins al Donatorului de Spermă vă oferă oportunitatea de a face față discuției pe care o aveți cu copilul cu privire la originea sa genetică.