Cum să

În mod normal, pentru a comanda spermă de la donator, este necesar să răspundeţi la o serie de întrebări. În meniuri veţi găsi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră importante privind alegerea tipului de donator de spermă, comandă, rezervare, livrare, inseminare la domiciliu, preţuri şi multe altele.

Cum alegeți un donator de spermă

Aici puteţi găsi informaţii despre tipurile noastre de donator, date disponibile despre donatorii de spermă, posibilitatea de a alege între un donator anonim şi neanonim etc.

Examinare

Informații despre modul în care donatorii de spermă sunt selectați și examinați.

Comandarea spermei

Aici puteţi găsi informaţii care vă vor ajuta să alegeţi tipul, profilul şi standardul, să înţelegeţi ce înseamnă IUI/ICI, care este cantitatea de spermă care este necesară pentru fiecare tratament, când trebuie să comandaţi etc.

Crearea unui cont gratuit

Creați-vă un cont gratuit și aveți acces la profilurile donatorilor de spermă

Rezervarea spermei

Aici puteţi găsi informaţii care vă vor ajuta să decideţi dacă rezervaţi sperma de la donator, care este cantitatea de spermă pe care trebuie să o rezervaţi etc.

Preţuri şi modalităţi de plată

Aici puteţi găsi preţurile pentru donatorul de spermă, costurile pentru rezervare şi livrare, precum şi modalităţile de plată acceptate.

Livrarea spermei

Aici puteţi găsi informaţii despre recipientele disponibile, gheaţa carbonică, documentele care însoţesc livrarea etc.

Întrebări frecvente extinse

În cazul în care aveţi alte întrebări, vă rugăm să citiţi site-ul nostru principal în limba engleză, unde încercăm să oferim o gamă mai largă de întrebări şi răspunsuri, informaţii relevante şi ştiri.

Suntem aici pentru dumneavoastră

La Cryos, dorim să vă susținem și să vă ajutăm în călătoria dumneavoastră de a deveni părinți. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare. Vorbim daneză, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, Limba ebraică și portugheză.